|

Buat Duit Dengan Zarraz Mall Affiliate

Hanya Ajak Orang Shopping Pun Boleh Dapat Duit

Pernah tak terfikir macam mana nak buat duit dengan hanya ajak orang shopping je. Ini lah yang anda akan dapat kalau anda menyertai Affiliate Zarraz.

Berikut adalah pengalaman saya menyertai Affiliate di Zarraz Mall

Apa SEBENARNYA ZARRAZ NI?

Zarraz adalah satu platform E-commerce ala macam Shopee dan Lazada. Tempat orang bershopping online. Bermacam2 barangan ada di Zarraz.  Anda nak menjual pun boleh.. Tapi pada 28 Feb ni, Zarraz telah menutup pengambilan Seller baru sehingga satu tempoh yang akan diberitahu kemudian. Ini kerana mereka akan upgrade sistem dan dalam persediaan untuk berpindah ke domain baru Zarrazmall.Com.

Zarraz Mall

Apa yang BESTNYA Zarraz ni?

Kita shopping di Zarraz Mall kita dapat duit. Kalu kita ajak orang lain shopping, kita pun dapat duit jugak!

Ya betul!

Ini adalah Strategi Pemasaran Zarraz..
Drpd mereka habis duit mcm shopee dan lazada dengan iklan berjuta. Mereka bagi kepada Ejen Affiliate mereka untuk buat komisen. Dalam masa sama boleh la bantu ramai buat duit sambil mempromosikan Zarraz Mall ni. Kita sebagai affiliate pun boleh la kan cover2 duit dapur masa macam ni. Shopping2 pun dapat duit..ajak orang shopping pun kita dapat juga.. 

Macam Mana Nak Jadi Affiliate Zarraz?

 1) Hanya daftar percuma 

2) Buat pembelian pertama.        

Terus automatik jadi Affiliate!

Untuk info, Zarraz Mall dalam proses untuk upgrade ke sistem baru. Ia akan dilancarkan pada 1 April 2021. Selain upgrade ke sistem E-Commerce yang lebih canggih dan penjenamaan website baru, mereka juga akan memperkenalkan Sistem Merchant. 

Sistem Merchant Zarraz ini akan membuka peluang kepada pelbagai peniaga tempatan seluruh Malaysia yang mempunyai kedai fizikal seperti kedai dobi, kedai makan, spa, kedai tayar, kedai runcit dsb untuk mendaftar. Antara keistimewaan Merchant yang berdaftar ialah perniagaan mereka akan terus dionlinekan dengan Sistem Affiliate Hybrid Zarraz Mall. Bukan itu sahaja, semua ahli berdaftar di Zarraz boleh berbelanja di kedai-kedai ini  hanya dengan  menggunakan Zarraz Pay.

Pelbagai keistimewaan yang anda akan dapat sekiranya anda mendaftar di Zarraz. Anda bukan sahaja boleh jadi pembeli, boleh mempromosikan produk, malah perniagaan anda juga turut berkembang secara offline dan juga online. 

[hfe_template id='17974']

Apa Beza Affiliate Zarraz Dengan Affiliate Lazada?

Kenapa Perlu Sertai Affiliate Zarraz Mall?

Zarraz Mall menumpukan kepada produk-produk dari seller tempatan sebagai langkah untuk membantu meningkatkan dan memulihkan semula ekonomi rakyat Malaysia yang banyak terjejas. Oleh sebab inilah, kita sebagai rakyat Malaysia perlu sokong usaha ini dengan hanya menjadi pembeli dan ejen affiliate Zarraz Mall. 

 

 

Dengan  Plan Pemasaran Zarraz, semua pihak sama ada anda penjual atau pembeli di Zarraz, kedua-duanya boleh bersama-sama berkongsi keuntungan dan bukan hanya keuntungan sebelah pihak sahaja.  

 

Kerana sebab-sebab inilah saya amat-amat memberi galakkan untuk anda menyertai Affiliate Zarraz Mall. Kita boleh mempelbagaikan sumber pendapatan kita dengan hanya memperkenalkan pelbagai produk & perkhidmatan je. Tak perlu pun simpan stok.  Peluang terbaik untuk jana pendapatan secara pasif. 

 

Untuk maklumat lanjut berkenaan Sistem Affiliate boleh Klik SINI >>> Affiliate Marketing 101

 

 

Peluang Anda Buat Bisnes Online Dengan Affiliate 1001 Produk Zarraz Mall

 
Seandainya anda newbie dan baru dalam bisnes online,  saya menjemput anda untuk join program ini..

Dengan mendapatkan pakej ini, anda akan automatik menjadi Affiliate dan saya akan terus guide anda cara nak promosikan barangan di Zarraz. 

Sekiranya berminat nak buat sendiri boleh klik sini untuk register di Zarraz Mall daftar percuma je Daftar Zarraz Mall .  

Dapatkan juga Ebook Percuma ini sebagai panduan anda untuk buat affiliate di Zarraz Mall.

E-Book Affiliate1001Produk

Mahu E-Book Percuma?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *